Supernatural Beasts
Добре дошли 3576838s
Добре дошли в едно съвсем ново РП форумче. Тук Вие ще можете да се забавлявате, като ще имате голям избор от същества. В този свят хората не съществуват, само мрака вилнее из цялата земя. Хората са безсилни на тази земя, точно и за това вече не съществуват. Всички са станали храна на злобните зверове дебнещи в тъмнината. Всички същества се борят за оцеляването си по тези земи. Не е безопасно за всички. Всеки трябва да се научи и свикне да живее сам, за да доживее до следващия ден, а той може и да не настъпи за него.

Supernatural Beasts


Един Свят, в който не съществуват хора..
 
ИндексPortalТърсенеРегистрирайте сеВход

Вижте мненията без отговор
 

Добре дошли

 
ТемиМнения
Последно мнение
Няма нови мнения

Правила и разяснения

<font face="Comic Sans Ms"><font color="white">Правила и разяснения<font face="Comic Sans Ms"><font color="white">Тук можете да откриете най-важната информация около форума. Правила, важни съобщения и всичко останало. Прочетете всички теми, преди да си създадете герой и започнете да пишете. Ще е добре, ако поглеждате често темата за новости.
12Съб Юли 16, 2011 12:41 pm
Блейд Правила на форума!
Няма нови мнения

..:Конкурси:..

<font face="Comic Sans Ms"><font color="white">..:Конкурси:..<font face="Comic Sans Ms"><font color="white">Конкурсите на форума ще намерите тук : ))
417Чет Юли 21, 2011 1:58 pm
Хелена Лайтууд Потребител на месец Юли
Добре дошли Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Има нови мненияИма нови мненияНяма нови мненияНяма нови мнения  Форумът е заключенФорумът е заключен